Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Co. φωτισμού Hoion Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια επιστήμη και την τεχνολογία εταιρεία, την εστίαση στο πεδίο φωτοηλεκτρική ελέγχου "LED". Που σχετίζονται με προϊόντα περιλαμβάνουν: RGB ελεγκτή, ασύρματο RF ελεγκτή, υπέρυθρο τηλεχειριστήριο, LED dimmer, RGB ενισχυτή, ελεγκτή SPI, LED ελεγκτή ήχου, DMX512 ελεγκτή, DMX512 αποκωδικοποιητής, LED dimming οδηγό και ούτω καθεξής.

Εμείς κατέχει μια παρτίδα-ποιότητα διοικητική ομάδα και μια παρτίδα των hi-tech επαγγελματική ομάδα. Πετυχαίνει σε αρχή (ανθρώπινα ως θεμελιώδη), αυτό πάντα σεβόμενοι γνώση και το διανοητικό, αυτό έχει χαράσει μας μια batch coordingative-ποιότητας, εξαιρετικά επιδέξιος ομάδα με καλό ηθικό και αυστηρό ύφος. Μέσα από συνεχείς προσπάθειες της ομάδας και τη συσσώρευση της συνεχούς καινοτομίας της τεχνολογίας, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και υποστήριξη από τους πελάτες από την ίδρυσή της. Συμμορφώνονται με τα "προϊόντα ποιότητας, συνεχή καινοτομία, άριστη εξυπηρέτηση" επιχειρηματική φιλοσοφία.

Εμείς επιλέξαμε κανάλια καλό υλικός προμηθευτής, καθαρά παραγωγική διαδικασία για να εξασφαλίσει τέλειο έλεγχο ποιότητας. R & D τμήμα μας συνεχώς έρευνα και την ανάπτυξη πιο δημιουργικά προϊόντα, να μοιραστούν με τους πελάτες μας, και να μεγαλώνουν μαζί. "Εγγυημένη ικανοποίηση" είναι το σημείο αναφοράς της υπηρεσίας μας, "υπέρβαση των προσδοκιών του πελάτη" είναι ο στόχος της υπηρεσίας μας, θα θέλαμε να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας και να δημιουργήσει μεγαλύτερες, πιο σε βάθος συνεργασία.