Ελεγκτής φωτεινών σηματοδοτών DMX 512

HX-DMXBM-3CHDMX512 DecoderHX-DMXBM-3CH, Υιοθετήστε μονάδας προηγμένων μικρο ελέγχου, μπορεί να δέχεται το σήμα πρότυπο ψηφιακού ελέγχου DMX-512 που είναι διεθνώς διαδεδομένη. Αλλάζει το σήμα σε

Λεπτομέρειες προϊόντος

HX-DMXBM-3CH
DMX512 αποκωδικοποιητής

HX-DMXBM-3CH, Υιοθετήστε μονάδας προηγμένων μικρο ελέγχου, μπορεί να δέχεται το σήμα πρότυπο ψηφιακού ελέγχου DMX-512 που είναι διεθνώς διαδεδομένη. Αλλάζει το σήμα σε σήμα ελέγχου PWM να ενεργοποιούν το LED lamp. Επίσης μπορεί να συνδεθεί DMX ψηφιακό πρότυπο για να αλλάξετε το ελαφρύ χρώμα ή δυναμικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, όταν ο αποκωδικοποιητής δεν συνδέεται με τον πλοίαρχο DMX, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια σύγχρονη ελεγκτή. Δηλαδή, μπορείτε να ελέγξετε συγχρονισμένα αριθμό αποκωδικοποιητών με LED φώτα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων

●The DMXBM-3CH είναι σταθερή τάση αποκωδικοποιητή, δεχθεί διεθνή δημοφιλή DMX512 σήμα πρότυπο ψηφιακού ελέγχου, μετατρέψετε στο σήμα PWM να οδηγεί τους λαμπτήρες LED, που ισχύουν για μια ποικιλία των λαμπτήρων LED σταθερή τάση, όπως RGB LED ενότητα, φώτα, τα φώτα string, κλπ.
●DMX αποκωδικοποιητή μπορεί να ελεγχθεί με DMX master, και ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί τη ΓΡΑΜΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ για να συνεχίσει να επεκτείνει τα κανάλια μέχρι 512, τελικά να είναι σε θέση να επιτύχει περισσότερα αλλαγή σε ισχύ.
●Except εγχειρίδιο-ρύθμιση διεύθυνσης, διακόπτη DIP, είναι επίσης μπορεί να ανατεθεί διεύθυνση αυτόματα, όταν όλα διακόπτη DIP αποκωδικοποιητές είναι όλα "0".
●Εάν δεν πλοίαρχος, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελεγκτή συγχρονισμένα, όλοι τους να συγχρονίσετε το έργο ως συγχρονισμού-εργασία-σύστημα όταν συνδέονται με RJ45.
●Όταν χρησιμοποιείται μόνο, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό RGB ελεγκτής, με 9 λειτουργίες στο σύνολο.
●In προκειμένου να επιτευχθεί ο συγχρονισμός των περισσότερων λαμπτήρες LED, RGB ενισχυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
●There κανάλια για RGB εξόδου, κάθε επιτρέπει σε ένα μέγιστο ρεύμα 4α.
●2-ετή εγγύηση.

Τεχνικές παράμετροι

Εργασίας θερμοκρασία

-20-60℃

Τάση τροφοδοσίας

DC12 ~ 24V

0utput

3 κανάλια

Τη σύνδεση λειτουργία

ασύρματο

Εξωτερική διάσταση

L164 * W65 * H40 mm

Μέγεθος συσκευασίας

L183 * W82 * H60 mm

Καθαρό βάρος

360g

ΜΕΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ

410g

Γκρι εξόδου

RGB κάθε 256 επίπεδα

Ρεύμα εξόδου

< 4A(each channel)

Ισχύς εξόδου

12V: < 144W, 24V: < 288W

Προδιαγραφών διεπαφής


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Το συµµορφώνεται DMX512 πρωτόκολλο, και συμβατό Αυτόματο ευρετήριο κατά αντιμετώπιση και χειροκίνητη εγκατάσταση διεύθυνση.
Κάθε ενιαίου DMX ελεγκτή καταλαμβάνει 3 διευθύνσεις DMX. Υιοθετεί τα 2 τρόπους (Αυτόματο ευρετήριο κατά αντιμετώπιση και Κωδικός διακόπτη) για να ορίσετε τη διεύθυνση. Κατά την έγκριση το Αυτόματο ευρετήριο κατά αντιμετώπιση, όλους τους διακόπτες είναι «off» κατάσταση. Κατά την έγκριση το διακόπτη κώδικα για να ορίσετε την διεύθυνση, το 10ο bit(FUN) είναι «off» κατάσταση, και άλλο διακόπτη κώδικα αξία arebinary 9 bits που χρησιμοποιούνται για να ορίσετε το DMX ξεκινώντας κωδικό διεύθυνσης. Το πρώτο κομμάτι είναι το χαμηλότερο bit της σειράς, και το ένατο είναι η υψηλότερη σειρά bit. Που να ορίσετε 511 κωδικούς διεύθυνση. DMX κώδικα εκκίνησης διεύθυνση είναι ίση με το άθροισμα των 1ο να 9ο κομμάτι. Εάν μετακινήσετε κάτω από ένα κομμάτι του κώδικα διακόπτη ("ON" που "1"), μπορείτε να πάρετε το placevalue αυτού του κομματιού. Αν κινηθεί προς τα επάνω (σύνολο "0"), το placevalue είναι 0. Για
παράδειγμα: αν θέλετε να ορίσετε DMX ξεκινώντας κωδικό διεύθυνσης για 73, θα πρέπει να μετακινηθεί προς τα κάτω το 7ο, 4η και 1η κομμάτι του κώδικα διακόπτη για το "1", και άλλα για "0", τότε το placevalue ποσό των 1ο να 9ο bit είναι 64 + 8 + 1. Δηλαδή, τον DMX512 κωδικό εκκίνησης διεύθυνσης είναι 73. (Η θέση κώδικας αλληλογραφίας καντράν είναι ως εξής)

Για να επιλέξετε το κανάλι από το διακόπτη Package(DIP) στη γραμμή Dial:

Δεκαδικά ψηφία

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Weightnumber

1

2

4

8

16

32

64

128

256

ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ

1. παράδειγμα 1:

Σαν σχήμα 1, για να ορίσετε το DMX ξεκινώντας κωδικό διεύθυνσης για 37, θα πρέπει να μετακινηθεί προς τα κάτω το 6ο, 3ο, 1ο bit για "1", άλλοι για «0». Στη συνέχεια, το placevalue ποσό των 1ο να 9ο bit είναι 32 + 4 + 1, όπως είναι για 37.

2. παράδειγμα 2:

Όπως το σχήμα 2, για να ορίσετε το DMX ξεκινώντας κωδικό διεύθυνσης για 328, θα πρέπει να μετακινηθεί προς τα κάτω το 9ο, 7η, 4ο bit για "1", άλλοι για «0». Στη συνέχεια, το placevalue ποσό των 1ο να 9ο bit είναι 256 + 64 + 8, όπως είναι για 328.

Άλλη λειτουργία ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

1. λειτουργία δοκιμής:

Ο διακόπτης DIP 10 bit είναι "Διασκέδαση", για την ενσωματωμένη λειτουργία κλειδί. "Διασκέδαση" ="OFF", είναι όταν για αποκωδικοποιητή DMX

λειτουργία. Αυτό χρησιμοποιείται για να λάβει το σήμα DMX. Όταν είναι "Διασκέδαση" = "ON", η λειτουργία δοκιμής όπως σχήμα 3:
1-9 σβήστε: μαύρο
Διακόπτης 1 = ON: κόκκινο
Διακόπτης 2 = ON: πράσινο
Διακόπτης 3 = ON: μπλε
Διακόπτης 4 = ON: κίτρινο
Διακόπτης 5 = ON: μωβ
Διακόπτης 6 = ON: κυανό
Διακόπτης 7 = ON: λευκό

Διακόπτης 8 = ON: επτά-color νευρικός αλλαγή (8 βαθμών για των ταχύτητες είναι διαθέσιμα)
Διακόπτης 9 = ON: All-χρώμα σταδιακή αλλαγή (8 βαθμών για των ταχύτητες είναι διαθέσιμα)

2. ταχύτητα επιλογή Αλλαγή νευρικός και σταδιακή αλλαγή του αποτελέσματος:

Στη λειτουργία δοκιμής, πότε ανάβω 8 = ON, είναι για τις επτά-color νευρικός μεταβαλλόμενο αποτέλεσμα. Όταν μεταβείτε 9 = ON, είναι για τις επτά-color σταδιακή αλλαγή επίδραση. 8 βαθμών της ταχύτητες είναι διαθέσιμα για κάθε αποτέλεσμα:
1-7 σβήστε: 0 βαθμούς για των ταχύτητες
Διακόπτης 1 = ON: 1 βαθμού των ταχυτήτων
Διακόπτης 2 = ON: 2 βαθμούς για των ταχύτητες
Διακόπτης 3 = ON: 3 βαθμοί για των ταχύτητες
Διακόπτης 4 = ON: 4 βαθμούς των ταχυτήτων
Διακόπτης 5 = ON: 5 βαθμοί για των ταχύτητες
Διακόπτης 6 = ON: απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου ταχύτητες
Διακόπτης 7 = ON: 7 βαθμούς για των ταχύτητες (μέγιστη ταχύτητα)

Σαν σχήμα 4, όταν είναι όλα διακόπτες "ON" την ίδια στιγμή, η περισσότερη αξία λαμβάνεται ως τελικό. Η κατάσταση του αποκωδικοποιητή είναι σταδιακή αλλαγή του λειτουργία δοκιμής. Η μεταβλητή ταχύτητα είναι 7. Επιπλέον, όταν το σήμα

λυχνία LED αναβοσβήνει αργά, τρέχει την αποτελεσματικότητα ενσωματωμένο στο πρόγραμμα του αποκωδικοποιητή. Όταν ο αποκωδικοποιητής λαμβάνει το σήμα DMX, ένδειξη σήματος θα αναβοσβήνει γρήγορα.

Τυπικές εφαρμογές

Πληροφορίες για την παραγγελία για το προϊόν

Όνομα προϊόντων

Αριθμός στοιχείου

DMX512 αποκωδικοποιητής

HX-DMXBM-3CH


Hot Tags: DMX 512 ελεγκτής φωτεινών σηματοδοτών, κατασκευαστής, προμηθευτής, εργοστάσιο, εταιρεία
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει