Σπίτι > Γνώση της βιομηχανίας > Περιεχόμενο

4 συμβουλές για να βρείτε το καλύτερο μέρος για LED ταινίες/ταινίες

Jul 16, 2016

LED Γάζας/ταινία είναι ένα απίστευτο τρόπο να φέρει φωτισμού σε μέρη που ποτέ δεν θεωρούσε πιθανό. Μικρού μήκους, σχεδιασμό χαμηλού προφίλ και απλό οπισθόφυλλο φέρει ένα μεγάλο φάσμα δυνατοτήτων όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένα LED Γάζας/ταινία. Αλλά προσπαθεί να βρεί την τέλεια θέση για την τοποθέτηση της Γάζας/ταινία μπορεί να είναι δύσκολη. Προσπαθώντας να το βάρος τις διαφορετικές επιλογές πού να τοποθετήσετε το LED ταινία για το πιο ελαφρύ και για την αποφυγή θερμών σημείων μπορεί να είναι δύσκολο να εξισορροπήσει και να επιτύχει.

Τέσσερις κορυφαίες άκρες για να προτείνω:

1. όταν τοποθετείτε τις λωρίδες/ταινίες, να καταλάβετε ποια περιοχή πρέπει να φωτίζεται. Πριν από την τοποθέτηση της Γάζας LED μόνιμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, συναρμολόγηση της Γάζας με δύναμη για να δείτε πώς το Γάζας/ταινία επάνω. Στη συνέχεια κρατήστε το εκεί που πρέπει να πάει με κάποια προσωρινή ταινία, ή έχουν ένα δεύτερο ζευγάρι των χεριών, κρατήστε την ταινία. Τότε στέκονται πίσω για να δούμε αν η ταινία είναι αρκετά φωτεινή και ανάβει την επιθυμητή περιοχή. Αν το φως είναι πάρα πολύ φωτεινό, να επισυνάψετε ή να αγοράσετε ένα LED dimmer ή ελεγκτή, για να μειωθεί το επίπεδο φωτεινότητας. Και μπορείτε να ρυθμίσετε επιλογές στατική χρωμάτων και διάφορες δυναμικές αλλαγές στην εφέ μέσω αφής Ασύρματο απομακρυσμένου ελέγχου φωτισμού. Και σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη των πελατών, μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγή νευρικός, βαθμιαία αλλαγή, strobe λάμψης και άλλες επιπτώσεις της αλλαγής του.

2. βρείτε ποια θέση θα προβάλει το φως προς την σωστή κατεύθυνση. Ενώ το LED Γάζας/ταινία τοποθετείται προσωρινά σε ισχύ, με τα πόδια γύρω της Γάζας/ταινία για να δείτε αν προβάλλει το φως προς την κατεύθυνση που απαιτείται. Αν το LED Γάζας φως έργα προς τη λάθος κατεύθυνση προσεκτικά Αφαιρέστε την ταινία και περιστρέψτε αργά της Γάζας μέχρι το φως λάμπει στη σωστή κατεύθυνση, στη συνέχεια, επανασυνδέστε προσωρινά. Το LED φώτα της Γάζας έρχονται με 120 βαθμό πορείας γωνία για το ελεγχόμενο φωτισμό. Την κατεύθυνση του φωτός μπορεί να ελεγχθεί με την αλλαγή της γωνίας της επιφάνειας που τοποθετείται σε.

3. Αποφύγετε καυτά σημεία τοποθετώντας LED Γάζας μακριά από κάθετες επιφάνειες. Για παράδειγμα, όταν οι LED Γάζας τοποθετείται ενάντια στον πίσω τοίχο του μια περιοχή γραφείων, το LED θα ατομικά έργου στην επιφάνεια δίπλα της Γάζας δεδομένου ότι το φως από τα LED δεν έχουν αρκετή απόσταση για να επικαλύπτονται. Για να αποφευχθεί αυτό, προσπαθήστε να τοποθετήσετε το φως λουρίδων των οδηγήσεων τουλάχιστον 1 ίντσα μακριά από οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια. Εάν αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί, χρησιμοποιήστε ένα φως διαχύτη να δημιουργήσετε το βλέμμα του ένα στερεό γραμμικό φως, παρόμοια με μια φθορισμού σωλήνα φως.

4. Τοποθετήστε το LED ταινία όπου δεν το βλέπετε. Μετά από προσεκτικά να αποφασίσει σχετικά με την περιοχή το LED φως θα ανάψει επάνω, ελέγξτε ότι δεν μπορεί να δει την ταινία, όσο η τοποθέτηση της Γάζας σε μια ορατή περιοχή μπορεί να διασπούν. Αν το LED ταινία μπορεί να δει, τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι ή μια φορμάροντας ή μετακίνηση της Γάζας περαιτέρω προς τα μέσα από την περιοχή που αντιμετωπίζεται. Εάν υπάρχουν πάρα πολλές ανακλαστικές επιφάνειες, όπως τα κάτοπτρα ή χρώμιο επιφάνειες Χρησιμοποιήστε προφίλ αλουμινίου LED με διαχύτες για μια επαγγελματική εμφάνιση τελειώσει.

Ελπίζω αυτές τις τέσσερις άκρες είναι χρήσιμες για το έργο σας.