Σπίτι > Γνώση της βιομηχανίας > Περιεχόμενο

6 βασικά σημεία για την επιλογή ταινίες υψηλής QualityLed

Jun 20, 2016

Πολλοί πελάτες μας ζήτησαν ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑ στο συμβατό σύστημα για υψηλή ποιότητα μας καλό προμηθευτήandamp LED ελεγκτή? αυξομειωτής έντασης φωτισμού.

Επειδή συνήθως αγόρασαν κακής ποιότητας led ταινίες.

Τώρα, θα ήθελα να μοιραστώ με 6 βασικά σημεία για την επιλογή υψηλής ποιότητας led ταινίες από τα μάτια σας.

1. Έλεγχος της συγκόλλησης κοινού. Την κατασκευή τακτική ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑ χρησιμοποιεί αυτόματη μηχανή SMT, χρησιμοποιήστε πάστα συγκόλλησης και αναδιαμόρφωση διαδικασία. Ως εκ τούτου, το κολλήσεις αρθρώσεις των οδηγήσεων λουρίδων είναι ομαλή και κολλήσεις ποσό δεν είναι πολλά, κολλήσεις αρθρώσεις τόξου από το pad FPC στο led ηλεκτρόδιο. Κάποια άλλα κατασκευή λωρίδες κολλήσεις όγκου άνιση, ένα περικάλυμμα dot συγκόλλησης πόδια, επίσης έχουν διαφορετικούς βαθμούς από τον κασσίτερο tip εμφανίζεται, η οποία είναι τυπική φαινόμενα Εγχειρίδιο συγκόλλησης.

2. Ελέγξτε την ποιότητα FPC. PFC κατατεθεί έλασης χαλκού και επιστρωμένα χαλκού, έλασης χαλκού συνδέεται στο σύνολό του, μπορεί να είναι αυθαίρετη κυρτή φορές χωρίς συγκόλληση δίσκος ρίχνοντας το φαινόμενο. Το επιστρωμένων με άλλο μέταλλο φύλλων αλουμινίου χαλκού προεξέχουν, αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά, μπορεί να κοιτάξει έξω από το pads σύνδεσης και FPC。 Αν κάμψη πάρα πολλά, θα εμφανιστεί το μαξιλάρι κολλήσεις μακριά, πολύ υψηλή θερμοκρασία θα προκαλέσει συγκόλλησης pad μακριά.

3. Ελέγξτε την επιφάνεια των οδηγήσεων λουρίδων καθαρό επίπεδο. Εάν αυτό παράγεται από καλή μηχανή SMT, την καθαριότητα της επιφάνειας είναι πολύ καλό, δεν βλέπω ακαθαρσίες και το λεκέ. Κάποιοι άλλοι λωρίδες επιφάνεια είναι λεκέδες, και η επιφάνεια του το FPC θα έχει υπολειμματική ροή και κασσίτερου σκωρία.

4. Ελέγξτε τη συσκευασία. κανονική ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑ θα χρησιμοποιείται σε αντι-στατική bad με πλαστικό πιάτο. Το πλαστικό ρολό είναι ένα επίπεδο. Κάποιοι άλλοι είναι μόνο χρήση ασημί ή λευκό κανονική τσάντα, χωρίς τη λειτουργία αντι-στατική, το πλαστικό ρολό είναι αποκατάστασης C επίπεδο.

5. η ετικέτα. Κανονική ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑ ετικέτα πληροφοριών είναι πλήρης, με αναλυτικά τεχνικά στοιχεία, ημερομηνία παραγωγής, πιστοποίησης και ούτω καθεξής. Κάποιοι άλλοι χωρίς εκείνες τις πληροφορίες ή τα δεδομένα που είναι εντελώς λάθος.

6. η κόλλα. Κανονική led ταινίες χρήση γνήσια κόλλα της 3M που είναι εισαγωγής από τις ΗΠΑ, συνήθως σε κίτρινο αυτοκόλλητο. Κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν την έκδοση μιμητής κόλλα, η λειτουργία δεν καθώς και ΗΠΑ 3 M, συνήθως σε λευκό.