Σπίτι > Γνώση της βιομηχανίας > Περιεχόμενο

Έξυπνες LED φωτισμός με LED ελεγκτή

Jun 18, 2016

Με την ανάπτυξη του φωτισμού led, την ανάγκη της πιο Ευφυής ελεγκτής led και led δύτης αυξάνεται σταδιακά. Προσθήκη πληροφοριών σε LED φωτισμό πρέπει να μετασχηματίσει LED δύτες με τη σταθερή λειτουργία σε micro LED δύτης ή προγραμματίσημος ελεγκτής λογικής.

Η ποιότητα του Φωταύγεια είναι πολύ σημαντικό για πολλά συσκευή φωτισμού συμπεριλαμβανομένου εμπορικό οθόνης και φωτισμός ψυχαγωγίας. Οι τρεις σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση των LED είναι διαφορά της κατασκευής, θερμοκρασία και κάψει-in.

Διαφορά της κατασκευής

Η έξοδος για τα διαφορετικά μέρη των LED θα έχουν μεγάλη αλλαγή. Λόγω της διαφοράς της κατασκευής, την ποιότητα του Φωταύγεια θα διαφορά εάν τα συστατικά του LED είναι από διαφορετικές παρτίδες, αν και οι γραμμές προϊόντων είναι το ίδιο. Με το έξυπνο χειριστήριο LED, το σύστημα μπορεί να προσαρμόσετε και να αντισταθμίζουν τη διαφορά.

Θερμοκρασία

Η έξοδος του led θα ποικίλλουν ανάλογα με την αλλαγή της θερμοκρασίας. Για να αντισταθμιστεί αυτό το αποτέλεσμα, το σύστημα χρειάζεται έναν αισθητήρα για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Το μικρο ελεγκτή Διαβάστε τα δεδομένα του αισθητήρα για να ρυθμίσετε το LED δύτης. Ως εκ τούτου, το χρώμα και η φωτεινή ένταση θα να ρυθμίσετε δυναμικά.

Burn-in

Το burn-in LED θα επηρεάζουν την ποιότητα του Φωταύγεια, με αποτέλεσμα την αλλαγή του χρώματος. Για παράδειγμα, το κόκκινο LED θα έχουν ένα γρήγορο burn-in από μπλε LED. Χρώμα που παράγεται από ορισμένες ισχύς εξόδου ή PWM συχνοτήτων θα μετατοπιστεί με την πάροδο του χρόνου. Η ευφυής ελεγκτής θα εξετάσει κάψει-in και προσαρμογή καμπυλών χρώματος. Σε αυτή την περίπτωση η φωτοβολία θα κρατήσει το ίδιο σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής LED σύστημα.

Με μια λέξη, η ευφυής ελεγκτής LED μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο επιδιορθώνεται σύστημα φωτισμού