Σπίτι > Γνώση της βιομηχανίας > Περιεχόμενο

Δυνατότητα πολλαπλών ευρών ρύθμισης Wi-Fi λύση για Led φωτισμό

Apr 28, 2016

Η λειτουργία του συστήματος ελέγχου φωτισμός στο σπίτι είναι πιο ισχυρή και το interface είναι πιο εξανθρώπισε. Με τον έλεγχο πολλαπλών ζωνών, που μπορεί να επιτύχει για τον έλεγχο κάθε ζώνη εφέ φωτισμού αυτόνομα. Μπορεί να είναι έως και 10 ξεχωριστές ζώνες στα περισσότερα. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή της τεχνολογίας Wi-Fi, καθιστά τον έλεγχο είναι το πιο προηγμένο, έξυπνο και βολικό. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις φωτογραφίες της περιοχής ως τις ιδέες σας, μπορεί επίσης να συνδεθεί με την οικογένεια του router μέσα από ένα έξυπνα τηλέφωνα με android ή apple σύστημα ή ένα δισκίο, εγκαταστήσετε το αντίστοιχο λογισμικό ελέγχου για τον έλεγχο της αλλαγής των φώτων LED. HMW-WIFI-V02 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως dimmer, CT, και RGB ελεγκτή, το μόνο που χρειάζεται να επιλέξετε τη διασύνδεση δικαίωμα ελέγχου του λογισμικού. είναι χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της μια ποικιλία από τα φώτα, όπως RGB LED φώτα της Γάζας, μονάδες LED, LED κάτω φως, LED πίνακα φώτα και ούτω καθεξής. Εάν σας donand #39; t χρειάζεται τις φορητές συσκευές με λογισμικό που ελέγχει στο χέρι, επίσης, θα μπορούσε να χρησιμοποιείτε ένα τηλεχειριστήριο πολλαπλών ζωνών RF 2,4 G να την ελέγχουν. Το μοντέλο αυτό έχει σχεδιαστεί για συνεχή τάση και σταθερή τρέχουσα οδήγησε φώτα. Είναι πραγματικά έξυπνο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

1. ο έλεγχος οδήγησε ταινίες (σταθερή τάση οδήγησε φώτα) andamp? ανώτατο όριο φως/πίνακα φως/κάτω φως (σταθερή τρέχουσα οδήγησε λαμπτήρες) την ίδια στιγμή ή επιμέρους έλεγχο από ένα κινητό.

2. με το λογισμικό apple 3-σε-1(RGB,CT, Dimming)/android. Μία συσκευή κοστούμι για διαφορετικό φωτισμό εφαρμογή σκηνή, πολύ ευέλικτο.


3. συμβατό με το δρομολογητή στο σπίτι.

4. ελέγχει έως και 10 ζώνες.

5. απλή εφαρμογή διεπαφή, εύκολη λειτουργία.

Διασύνδεση πολύχρωμο/RGB χρώμα θερμοκρασία/CT διασύνδεση Dimmer/ΔΗΜ

Εφαρμογή