Σπίτι > Γνώση της βιομηχανίας > Περιεχόμενο

Την ανάπτυξη του φωτισμού Led

Jul 23, 2016

Με την ιστορία του λαμπτήρα πυράκτωσης σταδιακά, LED φωτισμός έχει εισέλθει στα σπίτια των απλών ανθρώπων. Φωτισμός LED, με τις δυνατότητες να πάρει όλο και περισσότερο αναγνωρίζεται παγκοσμίως εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα πλεονεκτήματα του φωτισμού LED είναι πολύ εμφανή, και η λάμπα LED έχει υψηλή φωτεινή αποδοτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής και τη φωτεινή αποδοτικότητα μπορούν να φτάσουν και 2,5 φορές του λαμπτήρα φθορισμού και 13 φορές του λαμπτήρα πυράκτωσης. Η κρίση και η αύξηση της ευαισθητοποίησης για την ενέργεια της εξοικονόμησης ενέργειας, έτσι που οι προοπτικές για την παγκόσμια αγορά φωτισμού LED ολοένα και πιο λαμπερά. Προς το συμφέρον της αγοράς και των ρυθμιστικών διπλή διέγερση, το μέγεθος της παγκόσμιας βιομηχανίας LED παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη τάση.

Ως παγκόσμια ενεργειακή εξοικονόμηση και εκπομπών μείωση της φωνής είναι να πάρει υψηλότερο και υψηλότερο, όχι μόνο τα προαναφερθέντα αρκετές οδήγησε φωτισμού βιομηχανίας που αναπτύχθηκαν χώρες και περιφέρειες, άλλες χώρες στη ζήτηση για προϊόντα LED αυξάνεται επίσης.

Προς το παρόν, η ανάπτυξη του φωτισμού των οδηγήσεων στην Κίνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, αυξάνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων που εισέρχονται το πεδίο σε ευθεία γραμμή, με αποτέλεσμα στην ακραία αγορά χάος. Πώς να βελτιώσει το επιστημονικό και τεχνολογικό περιεχόμενο του φωτισμού LED, μείωση του κόστους, να γίνει το κλειδί για το μέλλον της επιχείρησης.