Σπίτι > Γνώση της βιομηχανίας > Περιεχόμενο

Η επισκόπηση των LED dimming τεχνολογία

Dec 27, 2016

Ρύθμιση έντασης φωτισμού είναι μια σημαντική κατεύθυνση της ανάπτυξης τεχνολογίας LED οδηγών. Υπάρχουν 2 τρόποι για να συνειδητοποιήσουμε θαλερότητα από τεχνολογία πτυχή, που είναι PWM και Triac. Triac έχει περισσότερα πλεονεκτήματα του έργου μπορεί να αντικατασταθεί. Αλλά PWM συναντά του ανθρώπου LED dimming απαίτηση της ακρίβειας, της αποδοτικότητας και της στοργής καλύτερα. Έτσι adjudgement σχεδιασμός είναι διαφορετική βάση σε διαφορετική αρχή μεταξύ τους.

Υπάρχουν 3 είδη που χρειάζονται του Dimming: 1. χρειάζονται συνάρτηση προσαρμογής γραμμής, όπως είσοδο, αίθουσα συνεδριάσεων και ούτω καθεξής? 2. αντανάκλαση του τρόπου ζωής και της ζωής comfortability, που όχι μόνο θα μπορούσε να ρυθμίσει τη φωτεινότητα φως σύμφωνα με το περιβάλλον, αλλά επίσης θα μπορούσε να foil ατμόσφαιρα. 3. χρειάζονται προστασία περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας, εν τω μεταξύ είναι το νεότερο χρειάζεται του «Energy Star». Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι τα πιο εμφανή πλεονεκτήματα και σημαντική βάση της κυβέρνησης έχει εκδοθεί μια πολιτική για την προώθηση της εφαρμογής της τεχνολογίας. Αν dimming τεχνολογία θα χρησιμοποιείται για τον καθημερινό φωτισμό, θα παίξει μια μεγαλύτερη εξοικονόμηση πλεονέκτημα του φωτισμού LED.

Υπάρχουν 3 βασικοί τρόποι LED dimming στην αγορά αυτή τη στιγμή: 1. γραμμική μείωση φωτεινότητας? 2. Triac dimming; 3. PWM dimming. Οι τρεις τρόποι έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Γραμμική θαλερότητα κυρίως βασίζει την αρχή του διαχωρισμού απλή τάση. Τα πλεονεκτήματα είναι η εφαρμογή είναι απλή και χωρίς παρεμβολές. Και τα μειονεκτήματα είναι όχι μόνο άκαμπτη και αναποτελεσματική, αλλά επίσης κάνει λευκό φως LED μετατόπιση για κίτρινο φως ενώ χαμηλά το τρέχον ηλεκτρονικό LED. Άλλωστε, εκεί θα να υπερθερμανθεί λόγω τάση διαχωρισμού.

Triac θαλερότητα είναι σήμερα η ευρέως χρησιμοποιούμενη θαλερότητα τρόπος εφαρμογής για τους λαμπτήρες πυρακτώσεως και εξοικονόμησης ενέργειας. Η αρχή λειτουργίας είναι να Κυματοειδές τάσης μέσω της αγωγιμότητας γωνίας εισαγωγής μετά το cut-κύμα, με αποτέλεσμα ένα εφαπτόμενο της εξόδου κυματομορφής τάσης. Εφαρμογή εφάπτεται της αρχής μπορεί να μειώσει την τάση εξόδου RMS για να μειώσει τη δύναμη συνηθισμένο φορτίο (ωμικό φορτίο). Τα πλεονεκτήματα του Triac dimming είναι αποδοτικότητα και σταθερή. Αλλά βάση την αρχή της εργασίας, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα σχεδιασμό όταν εφαρμόζεται. Όπως όταν φορτίο μεγάλη δύναμη, αγωγιμότητα γωνία θα εύκολα ασταθείς και η κυματομορφή της εξόδου θα είναι άνιση, και η δόνηση και αιχμές θα συμβεί. Αυτά τα ασταθή έξοδο κάνει LED που τρεμοπαίζει. Δεν έχει ο λόγος του προηγούμενου λαμπτήρα πυρακτώσεως τρεμόπαιγμα είναι επειδή είναι γραμμική φόρτωσης και εργασιακού ρεύμα κανονικά μέχρι 50mA. Έτσι το Triac αυξομειωτής έντασης φωτισμού στην αγορά σήμερα, που είναι κατάλληλο για λαμπτήρα πυρακτώσεως, δεν είναι κατάλληλο για LED προϊόντα. Είναι απαραίτητο να βελτιωθεί για να χωρέσει στο χαρακτηριστικό LED.

Υπό την προϋπόθεση της αγοράς οδήγησε φως μεγάλη πιθανή αντικατάσταση, τερματικό σύστημα κατασκευαστές προτιμούν κυρίως Triac. Τότε προβάλλουν από την οπτική γωνία της ευκολίας του λαμπτήρα αντικατάστασης. Υπάρχουν πολλά LED dimming προϊόντα βάσει Triac, και αυτοί έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί για διόρθωση συντελεστή ισχύος (PFC), ακριβή παραγωγή, ευρύ φάσμα, χωρίς τρεμόπαιγμα και ούτω καθεξής. Ωστόσο, είναι γενικά αποδεκτό ότι η τεχνολογία είναι μόνο μια μεταβατική τεχνολογία: Triac είναι σχεδιασμένο για πυρακτώσεως, με τα χαρακτηριστικά των LED να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά της Triac, που περιορίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη των LED dimming τεχνολογία.

PWM dimming τεχνολογία θεωρείται σήμερα ως η πιο ελπιδοφόρα τεχνολογίας LED dimming. Ενώ ΔΗΜ από πλάτος σφυγμού PWM, είναι απαραίτητο να παρέχει μια πηγή σήματος πρόσθετες σφυγμός πλάτος προσαρμογής. Μέσα από την αλλαγή του κύκλου καθήκοντος σήμα εισόδου παλμό να διαμορφώνει το πρόγραμμα οδήγησης τσιπ των οδηγήσεων με τη δύναμη FET πύλη ελέγχου σήμα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της προσαρμογής το LED ρεύμα. Υπάρχουν 3 πλεονεκτήματα του PWM diming: 1. θερμοκρασία χρώματος λευκό φως LED θα αντισταθμιστεί με το οδήγηση τρέχον μέγεθος, που είναι η αδυναμία της γραμμικής dimming. Και PWM diming δεν θα έχουν το πρόβλημα? 2. PWM έλεγχος ακρίβειας είναι πολύ υψηλότερο από γραμμική dimming; 3. βάση για την ψηφιακή θαλερότητα PWM έχει πολύ πιο μακροπρόθεσμη expansibility τεχνολογία, είναι καλύτερο για τη μελλοντική έξυπνη LED τεχνολογία ολοκληρωμένη ανάπτυξη.