Σπίτι > Γνώση της βιομηχανίας > Περιεχόμενο

Γιατί θα πρέπει το TRIAC αυξομειωτής έντασης φωτισμού είναι έρημη;

Jul 25, 2016

Επί του παρόντος, οι περισσότεροι προμηθευτές ημιαγωγών υποστηρίζει δρομολόγηση LED dimming δύτης με τη λειτουργία της TRIAC dimming για το λόγο αυτό από την ευκολία των καταναλωτών, έστω και αν αυτού του είδους η θαλερότητα μέθοδος δεν έχουν οποιαδήποτε άριστες επιδόσεις.

Σήμερα, η πλειοψηφία της οικογένειας στην Ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά προτιμούν να απενεργοποιούν τον πυρακτωμένο λαμπτήρα με TRIAC αυξομειωτής έντασης φωτισμού. Ελπίζουν ότι ο λαμπτήρας πυρακτώσεως θα αντικατασταθούν από τα φώτα LED άμεσα χωρίς επανακαλωδίωση και κάθε τροποποίηση των υφιστάμενων θεμελιωδών διευκολύνσεων.

Όπως το dimmer TRIAC θα επηρεάσει αρνητικά τα φώτα LED από 5 πτυχές, δεν είναι μια εξαιρετική μέθοδος dimming.

Το πρώτο κομμάτι της αρνητικής επιρροής: TRIAC τον πιό αμυδρό αναπόφευκτα θα βλάψει τους παράγοντες ισχύος. Οι παράγοντες της ενέργειας θα μειωθεί όταν η φωτεινότητα ρυθμίζεται βαθύτατα, όπως η μέθοδος ρύθμιση φωτεινότητας για το TRIAC αυξομειωτής έντασης φωτισμού είναι να κλιπ κύμα, το οποίο θα επηρεάσει την ποιότητα των το ολόκληρο ηλεκτρικό δίκτυο.

Το δεύτερο κομμάτι της αρνητικής επιρροής: η TRIAC θα οδηγήσει σε σοβαρή παρέμβαση EMI.

Το τρίτο κομμάτι της αρνητικής επιρροής: το TRIAC θα είχε ως αποτέλεσμα η ισοτιμία της εξουσίας στο όλο φως. Το ποσοστό θα είναι χαμηλότερο από 20% όταν η φωτεινότητα ρυθμίζεται βαθιά.

Το τέταρτο κομμάτι της αρνητικής επιρροής: TRIAC τον πιό αμυδρό δεν είναι αντίστοιχο με το LED φώτα, τα οποία θα προκαλέσει τα φώτα για να αναβοσβήνει και να επηρεάσει τη χρήση εμπειρία. Εν τω μεταξύ, η υγεία των καταναλωτών θα είναι κατεστραμμένο.

Το πέμπτο κομμάτι της αρνητικής επιρροής: η TRIAC αυξομειωτής έντασης φωτισμού θα οδηγήσει σε σοβαρό πρόβλημα THD. Ενώ το διεθνές πρότυπο ενέργειας αρχίζουν να απαιτούν σοβαρή THD κανόνας. Για παράδειγμα, EN61000-3-2.

Με μια λέξη, δεν είναι μια καλή επιλογή για τα φώτα LED για να απενεργοποιηθούν TRIAC αυξομειωτής έντασης φωτισμού.