LED συγχρονισμό αυξομειωτής έντασης φωτισμού με τηλεχειριστήριο RF κουμπιών

HX-RFBT001-αμυδρό υιοθετεί την πιο προηγμένη PWM (διαμόρφωση πλάτους σφυγμού) ψηφιακή dimming τεχνολογία, ειδικά σχεδιασμό για ενιαίο χρώμα οδήγησε Γάζας. Για παράδειγμα, σημείο πηγής από ελαφρύ, εύκαμπτο φως λουρίδων, οδήγησε ενότητες, οδήγησε συμβολοσειρές και ούτω καθεξής. Ανήκουν σε χαμηλής τάσης DC ισχύς εισόδου και εξόδου με δύο...

Λεπτομέρειες προϊόντος

HX-RFBT001-DIMadoptsthe πιο προηγμένη PWM (διαμόρφωση πλάτους σφυγμού) ψηφιακή dimming τεχνολογία, ειδικά σχεδιασμό για ενιαίο χρώμα οδήγησε Γάζας. Για παράδειγμα, σημείο πηγής από ελαφρύ, εύκαμπτο φως λουρίδων, οδήγησε ενότητες, οδήγησε συμβολοσειρές και ούτω καθεξής. Ανήκουν σε χαμηλής τάσης DC ισχύς εισόδου και εξόδου με twointerfaces, συμπεριλαμβανομένης της V + είναι οι θετικές διασυνδέσεις, τις άλλες onefor το negativeinterface. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε, να προσαρμόσετε brightnessfor differentlighting εφέ μέσω απομακρυσμένου ελέγχου, RF14keys. Επιπλέον, είναι βολικό να χρησιμοποιήσετε υποδοχή RJ45 για να συνδεθείτε μαζί του πολλούς ελεγκτές, και να επιτευχθεί η λειτουργία συγχρονισμού χιλιάδες μέτρα led λωρίδες. Στη θεωρία, αυτοί μπορούν να συνδεθούν πολλές.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων

● Σχεδιασμένο για ενιαία colorconstant τάσης LED φώτα, εργασίας Τάση DC12-24V.

Watt υψηλής εξόδου σχεδιασμό, μέχρι 1 * 25A / 300W.

Λειτουργία της μνήμης, κάθε χρόνο δύναμη-στο αποθεματικό τη λειτουργία που θα σταματήσει την τελευταία δύναμη προς τα κάτω.

Εύκολη σύνδεση με achievemultipledimmers συγχρονισμού-εργασία από τερματικό RJ45.

Υιοθετεί RF14keys απομακρυσμένης controlwith εμφάνιση μόδας, καμία ανάγκη line-of-sight. Ελέγχου Βελινεκές μέχρι 20 μέτρα.

Παρατεταμένο πάτημα την φωτεινότητα και ταχύτητα keycan getthe γρήγορη προσαρμογή, βολικό foroperation.

εγγύηση 2 ετών.


Τεχνικές παράμετροι

Χειριστήριο

Θερμοκρασία λειτουργίας-20-60℃Τάση τροφοδοσίαςDC12V-24V
Στατική κατανάλωση ισχύοςandlt-1WΛειτουργία3
Αποχρώσεις του γκρι256 επίπεδαΤαχύτητα στάδιο100 βαθμού
Εξωτερική διάστασηL127 * W41 * H32 (mm)Μέγεθος συσκευασίαςL138 * W131 * H35 (mm)
Καθαρό βάρος160gΜεικτό βάρος185g
Έξοδος1 κανάλιΜέγ. Ρεύμα εξόδου25A
Ισχύς εξόδου300WΑπόσταση RF≤20M
PWM συχνοτήτων433.92MhzΛειτουργία μνήμηςυποστήριξη

Τηλεχειριστήριο

Θερμοκρασία λειτουργίας-20℃~60℃Τάση τροφοδοσίαςDC3V(AAA*2)
Εφεδρικό ρεύμαandlt, 18uAΛειτουργώντας ρεύμαandlt-25mA
Εφεδρική ισχύς54uWΕργασίας ρεύματος75mW
Καθαρό βάρος65gΣυχνότητα RF433.92Mhz
Εξωτερική διάστασηL150 * W40 * H20 mmΑπόσταση RF≤20M

Προδιαγραφές διεπαφής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

●Connect το φορτίο σύρμα στο πρώτο, ακολουθείταιαπό το καλώδιο ρεύματος? Βεβαιωθείτε ότι βραχυκυκλώματος δεν μπορεί να προκύψει μεταξύ των wiresbefore άνοιγμα του υπολογιστή?

Υιοθετεί την απομακρυσμένη τεχνολογία RF, 14 κουμπιά στο σύνολο.

Η συνάρτηση buttonsare εμφανίζεται όπως πιο κάτω:


Όνομα
Περιγραφή
Κουμπί ρύθμισηςΓια ρύθμιση φως τη νύχτα και το ταίριασμα κώδικα με δέκτη. Υπό ελαφριά λειτουργία νύχτας, πατήστε «Ρυθμίστε το κουμπί» και κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα θα πάω μέσα στη νύχτα φως ρύθμιση. Πιέστε το κουμπί set ξανά για να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση και να το τερματίσετε.
ONΕνεργοποιήστε
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑπενεργοποίηση
Φωτεινότητα +Η φωτεινότητα θα προσθέσει 1 επίπεδο μετά από κάθε φορά πιέστε. Παρατεταμένο πάτημα να πάρετε γρήγορη προσαρμογή.
Φωτεινότητα-Η φωτεινότητα θα μειώσει 1 επίπεδο μετά από κάθε φορά πιέστε. Παρατεταμένο πάτημα να πάρετε γρήγορη προσαρμογή.
Hot φωτεινότητα κλειδί +4 επίπεδα πλήκτρο ζεστό επιλογής φωτεινότητας (10% 、30% 、70% 、100%), φώτα θα πάει να με ΕΠΟΜΕΝΟΥ μετά από κάθε πάτημα.
Hot φωτεινότητα κλειδί-πλήκτρο ζεστό επιλογής 4 επίπεδα φωτεινότητας (10% 、30% 、70% 、100%), τα φώτα θα πάει στο τελευταίο που μετά από κάθε πάτημα.
Πλήκτρο λειτουργίας3 λειτουργίες σε σύνολο: 100% στατική, flash, αναπνέω
Φωτάκι νυκτόςΠατήστε το κουμπί Μεταβείτε φως λειτουργία νύχτας (νύχτα φως ρύθμιση: υπό ελαφριά λειτουργία νύχτας, πατήστε «Ρυθμίστε το κουμπί» και κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα θα πάω μέσα στη νύχτα φως ρύθμιση, πατήστε το αριστερό κουμπί κάτω από τη φωτεινότητα, πατήστε το δεξί κουμπί μέχρι τη φωτεινότητα. Ρυθμιζόμενο εύρος: 1% - 10%.)
Ταχύτητα +Προσθέστε την ταχύτητα της δυναμική κατάσταση λειτουργίας. Παρατεταμένο πάτημα να πάρετε γρήγορη προσαρμογή.
Ταχύτητα-Μειώστε την ταχύτητα της δυναμική κατάσταση λειτουργίας. Παρατεταμένο πάτημα να πάρετε γρήγορη προσαρμογή.
Καθυστέρηση κουμπίΤο φως θα υπάρχει καθυστέρηση μακριά σε 30 δευτερόλεπτα.


Συμβουλές:Δέκτης μπορεί να controlledby κάποιος το ίδιο τηλεχειριστήριο ως εργοστασιακή προεπιλογή? Τηλεχειριστήριο RF BT παραδίδονται με μοναδικό κωδικό RF ως εργοστασιακή προεπιλογή? Εάν είναι απαραίτητη η μοναδική-ελέγχου, παρακαλώ που ταιριάζουν με τον κώδικα πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Αντιστοίχιση κωδικού λειτουργίας

Εάν απαιτείται μοναδική-ελέγχου ή νέο-κωδικοποιημένος-απομακρυσμένη, αντιστοίχιση τηλεχειριστήριο και δέκτη όπως παρακάτω λειτουργία instructionbefore χρησιμοποιώντας:

1.Βήμα 1:Πιέζοντας το πλήκτρο»Σετ«και κρατηθείτε, δύναμη στον ελεγκτή, το φορτίο LEDs θα είναι 50% φωτεινότητα λευκό σαν να ανταποκρίνεται.

2.Βήμα 2:Συνεχώς για να πιέσετε το πλήκτρο»Πλήκτρο λειτουργίας«για 3 φορές μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μετά το βήμα 1, θα αλλάξει η φωτεινότητα των LED, από 25% -10% ως να ανταποκρίνεται.

3. Codelearning με επιτυχία, οι λυχνίες LED θα backtothe statusbeforethe poweroff, και ο δέκτης μπορεί να είναι μόνο έλεγχο από τηλεχειριστήριο.

4.Ifnot, παρακαλώ re-operatefromstep1 2.

Κωδικός σαφή λειτουργία

Πίσω στην προεπιλογή εργοστασίου, πάνελ τοίχου μπορεί να ελέγχονται από ένα ίδιο τηλεχειριστήριο.

1. βήμα 1: πατώντας το κλειδί»Σετ«και κρατηθείτε, δύναμη στον ελεγκτή, το φορτίο LEDs θα είναι 50% φωτεινότητα λευκό σαν να ανταποκρίνεται.

2. βήμα 2: συνεχώς για να πιέστε»Καθυστέρηση κουμπί«3 φορές μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μετά το βήμα 1, θα αλλάξει η φωτεινότητα των LED, από 25% -10% ως να ανταποκρίνεται.

3. Codeclearing με επιτυχία, οι λυχνίες LED θα backtothe statusbeforethe poweroff, και ο δέκτης μπορεί να ελέγχεται από anyremotecontrol (κάθε ένα το ίδιο τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταργήσετε την επιλογή του κώδικα).

4.Ifnot, παρακαλώ re-operatefromstep1 2.

Τυπικές εφαρμογές

Ενέργειας και LED διάγραμμα σύνδεσης:

Συνδυασμό διάγραμμα:

Πληροφορίες προϊόντος για την παραγγελία

Όνομα προϊόντοςΑριθμός στοιχείου
Απομακρυσμένη ελεγκτή RF BT-ΔΗΜHX-RFBT001-ΔΗΜ
Hot Tags: οδήγησε dimmer συγχρονισμού με κουμπί rf απομακρυσμένου, κατασκευαστής, προμηθευτής, εργοστάσιο, εταιρεία
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει