Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τηλεχειριστήριο 4 ζωνών για απελευθέρωση φώτων οδήγησης μονής έγχρωμης

Jun 07, 2017

RFBK-DIM 545545.jpg

ΚΩΔΙΚΟΣ: HX-RFBK-CCT-2.4G

Χαρακτηριστικό προϊόντος

1) Η τάση τροφοδοσίας προϊόντος είναι 3V (AAA * 2)

2) Υιοθετήστε 2.4G ασύρματο έλεγχο, με το χαρακτηριστικό του μεγάλου και μη κατευθυντικού ελέγχου

3) Σχεδιασμός πλήρων κλειδιών, μοναδική διεπαφή, απλή λειτουργία

4) Απλή λειτουργία ελέγχου πολλαπλών ζωνών: θα μπορούσε να ελέγξει μία ζώνη ή συνολικά ζώνες. Ελεγχόμενη περιοχή που υποδεικνύεται από ενδεικτική λυχνία, πιο διαισθητική

5) Κρεμαστά τρόπο αποθήκευσης, πιο εύκολη στην πρόσβαση και αποθήκευση

6) Δύο τρόποι εγκατάστασης αξεσουάρ, ευέλικτη επιλογή

7) Δύο χρώματα: Μαύρο / Λευκό

8) Η αντιστοίχιση RFBK-DIM-2.4G με τον οδηγό της σειράς HC για το φωτισμό LED CC και CV

9) Τρία χρόνια εγγύησης

Τεχνικές παράμετροι

Θερμοκρασία λειτουργίας -20-60 ℃ Τάση λειτουργίας 3V (ΑΑΑ * 2PCS)
Ρεύμα ύπνου <> Ρεύμα εκπομπής <>
Κατανάλωση ρεύματος ύπνου <> Κατανάλωση ισχύος εκπομπών <>
Καθαρό βάρος 55g Διάσταση L148 * W40 * 38 (mm)
Απόσταση RF ≤30m Συχνότητα ραδιοσυχνοτήτων 2.4GHz
Αξεσουάρ Ραδιόφωνο τηλεχειρισμού, κόλλα σφουγγαριών αφρού 3M, βίδες διπλής κεφαλής M4, φ6 σωλήνας επέκτασης, μπαταρία, εγχειρίδιο

Οδηγία χρήσης

Όνομα κλειδιού

Εντολή

ΕΠΙ ON ανά πάσα στιγμή
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ OFF ανά πάσα στιγμή
Τρόπος 3 βαθμοί φωτεινότητας: 20%, 50%, 100%;
Φωτεινότητα + Μειώστε τη φωτεινότητα του φωτός, πατήστε παρατεταμένα συνεχώς
Φωτεινότητα - Αυξήστε τη φωτεινότητα του φωτός, πατήστε παρατεταμένα συνεχώς
Φωτάκι νυκτός Φωτεινότητα 5%
Πλήκτρο επιλογής ζώνης Επιλογή για τη ζώνη ελέγχου (Η αντίστοιχη ένδειξη ζώνης ανάβει όταν επιλεγεί, υποστηρίζει έλεγχο μίας ζώνης και συνολικό έλεγχο)
Όνομα κλειδιού Εντολή

图片2.png

Παρατήρηση: Πατήστε σύντομα το πλήκτρο επιλογής ζώνης για εναλλαγή μεταξύ των μεμονωμένων ζωνών. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο επιλογής ζώνης για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για επιλογή όλων των ζωνών, 4 ενδεικτικές λυχνίες ανάβουν ταυτόχρονα και ο συνολικός έλεγχος για λαμπτήρες από όλες τις ζώνες.

Ρύθμιση ζώνης

Το τηλεχειριστήριο πολλαπλών ζωνών πρέπει να ρυθμίσει τη ζώνη πριν από τη χρήση, δηλαδή να ταιριάζει με κάθε οδηγό στην αντίστοιχη ομάδα.

Λειτουργία ζώνης αντιστοίχισης

Βήμα 1: Συνδέστε τον οδηγό με LED φόρτισης (χωρίς τροφοδοσία)

Βήμα 2: Επιλέξτε τη ζώνη (πατήστε το πλήκτρο επιλογής ζώνης για να ανάψει η ενδεικτική λυχνία για την αντίστοιχη ζώνη)

Βήμα 3: Πατώντας το πλήκτρο "Λειτουργία" και τροφοδοσία του οδηγού, οι λυχνίες LED φόρτισης θα είναι 50% λευκού φωτός ως απάντηση. (Σημείωση: Το βήμα 3 πρέπει να γίνει μέσα σε 8 δευτ. Μετά το βήμα 2, η λυχνία ενδεικτικής λυχνίας ζώνης θα σβήσει μετά από οποιαδήποτε λειτουργία για 8 δευτερόλεπτα)

Βήμα 4: Πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο "On" για 3 φορές μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μετά το βήμα 3, η φωτεινότητα των LEDs θα αλλάξει από 25% -10% στο επίπεδο προεπιλογής. Κώδικας μάθησης με επιτυχία.

Εάν όχι, επαναλάβετε τη διαδικασία από το βήμα 1 έως 4. (Σημείωση: Ενεργοποιήστε πάλι τον οδηγό για να εισάγετε την κατάσταση της εκμάθησης κώδικα πρέπει να είναι 10 δευτερόλεπτα μετά την τελευταία διακοπή λειτουργίας)

Διαγραφή λειτουργίας κώδικα

Ο σαφής κωδικός μεταξύ του προγράμματος οδήγησης και του τηλεχειριστηρίου είναι για την υποστήριξη των προεπιλεγμένων εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αφού ο κωδικός είναι επιτυχής, ο οδηγός μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε το ίδιο μοντέλο τηλεχειριστηρίου ή το τηλεχειριστήριο δεν είναι το ίδιο μοντέλο αλλά συμβατό μεταξύ τους.

Βήμα 1: Συνδέστε τον οδηγό με LED φόρτισης (χωρίς τροφοδοσία)

Βήμα 2: Πατώντας το πλήκτρο "Λειτουργία" και τροφοδοσία του οδηγού, οι LED φόρτισης θα είναι 50% λευκού φωτισμού ως απάντηση. Τα μέσα εισήγαγαν επιτυχώς τον κωδικό εκμάθησης / την κατάσταση κωδικού καθαρισμού (Δεν χρειάζεται να επιλέξετε τη ζώνη, το τηλεχειριστήριο σε οποιαδήποτε κατάσταση ζώνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταργήσετε τον κωδικό για τους οδηγούς σε οποιαδήποτε ζώνη)

Βήμα 3: Πατώντας συνεχώς το πλήκτρο "Φωτεινότητα -" για 3 φορές μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μετά το βήμα 2, η φωτεινότητα των LED θα αλλάξει από 25% -10% στο επίπεδο προεπιλογής. Κωδικοποίηση επιτυχώς

Εάν όχι, επαναλάβετε τη λειτουργία από το βήμα 1 έως 4. (Σημείωση: Ενεργοποιήστε πάλι τον οδηγό για να εισάγετε την κατάσταση της εκμάθησης κώδικα θα πρέπει να είναι 10 δευτερόλεπτα μετά την τελευταία διακοπή λειτουργίας). Οποιοσδήποτε το ίδιο τηλεχειριστήριο μοντέλου ή το τηλεχειριστήριο δεν είναι το ίδιο μοντέλο, αλλά συμβατό μεταξύ τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαγράψει τον κωδικό.

Ειδοποίηση:

1) Κάθε οδηγός μπορεί να αποθηκεύσει 4 διαφορετικούς κωδικούς RF (αυτό σημαίνει ότι κάθε οδηγός μπορεί να ελεγχθεί από 4 διαφορετικούς κωδικούς απομακρυσμένους στο Max) .Αν υπάρχει σύγχυση, πιο τηλεχειρισμός όλα μπορούν να ελέγξουν, απλά καθαρίστε τον κωδικό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Συγκεκριμένο απομακρυσμένο έλεγχο κωδικοποίησης με το πρόγραμμα οδήγησης.

2) Όλοι οι ίδιοι μοντέλο τηλεχειριστήριο ή το τηλεχειριστήριο δεν είναι το ίδιο μοντέλο, αλλά συμβατό μεταξύ τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσετε τον κωδικό.

5. Οδηγίες εγκατάστασης αξεσουάρ τηλεχειριστηρίου

1) Λίστα εξαρτημάτων τηλεχειριστηρίου όπως παρακάτω:

Τηλεχειριστήριο 1pc 3M κόλλα σφουγγαριών αφρού 1pc M4 διπλής κεφαλής αυτόματη βίδα 1pc Φ6 σωλήνας επέκτασης 1pc
图片4.png图片5.png图片6.png图片7.png

2) Οδηγίες εγκατάστασης ραφιών τηλεχειριστηρίου:

Υπάρχουν δύο διαφορετικές μέθοδοι εγκατάστασης για το rack remote control, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να εγκαταστήσουν ανάλογα με την διαφορετική κατάσταση.

☆ Η πρώτη μέθοδος εγκατάστασης: ελεύθερη εγκατάσταση γεώτρησης (για επίπεδη επιφάνεια χωρίς τέφρα)

(1) Κατ 'αρχάς, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη για τη μία πλευρά της κόλλας σφουγγαριού αφρού 3M και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την στον πίσω κορμό της σχάρας τηλεχειρισμού.

(2) Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη από την άλλη πλευρά της κόλλας σφουγγαριού αφρού 3M και κολλήστε το ραφιών του τηλεχειριστηρίου στο σημείο που θέλετε να κολλήσετε.

(3) Κρεμάστε το τηλεχειριστήριο στο ράφι μετά την εγκατάσταση

QQ截图20170607140128.jpg

☆ Η δεύτερη μέθοδος εγκατάστασης: ελεύθερη εγκατάσταση γεώτρησης (κατάλληλη για άνιση και τέφρα επιφάνεια)

(1) Τρυπήστε μια τρύπα στον τοίχο με ένα τρυπάνι 6 mm.

(2) Τοποθετήστε το φιαλίδιο επέκτασης φ6 στην οπή.

(3) Περιστρέψτε το άκρο του άκρου διπλής κεφαλής M4 στον αυτοκόλλητο σωλήνα.

(4) Τοποθετήστε το ράφι του τηλεχειριστηρίου στη βίδα όπως παρακάτω

(5) Κρεμάστε το τηλεχειριστήριο στο ράφι μετά την εγκατάσταση

2.jpg