Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Πώς να επιλέξετε ένα υψηλής ποιότητας IR 24/44 πλήκτρα LED RGB ελεγκτή;

Jan 21, 2016

Τώρα υπάρχουν πολλές IR 24/44 πλήκτραLED rgb ελεγκτήστην αγορά σε διαφορετική τιμή. Κάποιο προϊόν έχει την ίδια εμφάνιση σε εμφάνιση, αλλά διαφέρουν στην ποιότητα.

Weand #39; θελα να μοιραστώ μαζί σας πώς να επιλέξετε ένα υψηλής ποιότητας IR 24/44 πλήκτρα led rgb ελεγκτή.

Όταν θα ανοίξουμε την υπόθεση του ελεγκτή (όπως η παραπάνω φωτογραφία) μπορείτε να δείτε το Διοικητικό Συμβούλιο PCB στο εσωτερικό. Τώρα εμείς συγκρίνοντας με 2 μοντέλα των PCB ως παράδειγμα. (Είναι ένα μοντέλο από το εργοστάσιο μας και μοντέλο Β είναι από τους άλλους)

Μπορείτε να ελέγξετε τη σύγκριση παρακάτω φωτογραφία, αναζητήστε ένα μοντέλο, είναι ένα fiberglass διπλής όψης PCB για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας, και υπάρχει ένα εξωτερικό κρύσταλλο ταλαντωτής στην επάνω δεξιά γωνία, αυτό κάνει το χειριστήριο πολύ πιο ακριβείς και σταθερές.

Αλλά για το μοντέλο Β, είναι ένα φτηνό μονής πλευράς χαρτί Διοικητικό Συμβούλιο PCB, και εγκατέλειψε το κρύσταλλο ταλαντωτής σημαντικά στοιχεία--για να αποθηκεύσετε το κόστος.

Αυτό το είδος των PCB θα είναι εύκολο να επηρεαστούν από τη θερμοκρασία, και ίσως μπορεί να δεν ελέγχονται όταν itand #39; s πάρα πολύ καυτό.

Φυσικά το χειριστήριο με το PCB το μοντέλο B είναι φθηνότερα από ό, τι με ένα μοντέλο, αλλά για μακροπρόθεσμη εξέταση, ένα μοντέλο είναι οικονομικότερη για εσάς.

Ελπίζω ότι αυτό θα είναι χρήσιμο όταν επιλέγετε το χειριστήριο στην αγορά.