Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

LED ελεγκτή είναι το κλειδί της ανάπτυξης της καινοτομίας

Jan 14, 2016

Πρόλογος:
LED ελεγκτή βιομηχανία ταξίδι μακριά, επίσης, πολύ σκούρο, donand #39; t ξέρω αν αυτό θα πάει χάθηκε. Αλλά αν σταματήσει στο σημείο αυτό, ότι donand #39; t αξίζουν κάθε εξέλιξη, πάντα διαμονή θέσει, μέχρι την έκλυση. Σε todayand #39; s υψηλής ταχύτητας οικονομικής ανάπτυξης, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις συνειδητοποίησα τη σημασία της καινοτομίας, καινοτομία καθώς είναι η ψυχή του μια επιχείρηση, ένα απαραίτητο, δεν έχει σημασία πόσο λαμπρό προϊόντων θα έχουν επίσης ένα andquot; dateandquot? ή andquot; universalandquot? ημέρα! Μόνο θεαματική συνεχή καινοτομία, μπορεί να χωρίσει jing αγκάθι, όλο το δρόμο μπροστά.

Δεύτερο, ο ανταγωνισμός για να επιβιώσουν
Η ανάπτυξη της κινεζικής εγχώριας βιομηχανίας ελεγκτή LED αν και μόνο επάνω σύντομα, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος. Guangdong η επαρχία στηρίζεται στην παράκτια πόλη της θάλασσας, είναι, επίσης, την επαρχία της η ειδική οικονομική ζώνη, ηλεκτρονική βιομηχανία είναι πιο ανεπτυγμένη, το LED ελεγκτή εδώ πάρει ταχεία ανάπτυξη, την ίδια στιγμή είναι επίσης η πιο ανταγωνιστική, μπορούμε μόνο μέσα από τη συνεχή καινοτομία να αλλάξει ο ίδιος ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους. LED ελεγκτή επιχειρήσεις θα πρέπει να ενισχύσει το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό, κατάρτιση, να διαμορφώνουν ένα υψηλό επίπεδο και σταθερό randamp; δ ομάδα? Πρέπει ενεργά οικοδομήσουμε ευνοϊκό περιβάλλον, προωθούν τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πλήρως απελευθερωθεί, προώθηση της ροής καινοτόμες ταλέντα στην επιχείρηση και ενισχύσει το μηχανισμό παροχής κινήτρων ταλέντο.

Τρεις, την καινοτομία, και μια ποικιλία από ονόματα
Βιομηχανία LED ελεγκτή και LED τηλεχειριστήριο σύστημα, κλπ. Τρέχουσα LED τηλεχειριστήριο σύστημα πρέπει να είναι συνεχώς να ενισχυθεί η βασική τεχνολογία πυρήνα της δικαιολογητικά ανάπτυξη της βιομηχανίας και της έρευνας σε τεχνολογίες αιχμής. LED ανταγωνισμό της βιομηχανίας, το κλειδί βρίσκεται στην τεχνολογία πυρήνα του ανταγωνισμού. LED τηλεχειριστήριο σύστημα σε μας χώρα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας ποσότητα είναι μικρότερη, ως εκ τούτου, πρέπει να αυξήσουν τις επενδύσεις στην επιστήμη και την τεχνολογία, ειδικά για LED επιταξιακή τηλεχειριστήριο σύστημα, τσιπ τεχνολογίας έρευνας και ανάπτυξης. Την ίδια στιγμή, ενίσχυση της προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, την κατασκευή της πλατφόρμας υπηρεσιών δεδομένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, τη βελτίωση των επιχειρήσεων κλάδου να επιταχύνουν την τεχνολογική καινοτομία ενθουσιασμό και τα κίνητρα, να κάνει τον πυρήνα της τεχνολογίας να προωθήσει την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας σημαντικό κινητήρα.
Τύμπανο στεγνωτήρα ματιών belt πιστολάκι ενιαίο τύμπανο στεγνωτήριο τρεις επιστροφής σπρέι πιστολάκι σόμπα άνθρακα κυκλώνα παραγωγός αερίου γεννήτρια