Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ καθολικού κώδικα και μοναδικό κωδικό;

Mar 07, 2016

Universalcodemeans:oneremotecancontrolmorereceiver
Uniquecodemeans:oneremotecancontrolonlyonereceiver

Έχουμε κάνει μια νέα σχεδίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο PCB, ο νέος ελεγκτής θα έχει μια λειτουργία σαφή κώδικα, όπως το ακόλουθο απομακρυσμένο αφής:

RF ΚΏΔΙΚΑ
Δέκτης μπορεί να ελέγχεται από κάποιο το ίδιο τηλεχειριστήριο ως εργοστασιακή προεπιλογή? απομακρυσμένου ελέγχου παραδίδεται με μοναδικό RF κώδικα ως εργοστασιακή προεπιλογή? Εάν είναι απαραίτητη η μοναδική-ελέγχου, παρακαλώ που ταιριάζουν με τον κώδικα πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Αντιστοίχιση κωδικού λειτουργίας
Εάν απαιτείται μοναδική-ελέγχου ή νέο-κωδικοποιημένος-απομακρυσμένη, αντιστοίχιση τηλεχειριστήριο και δέκτη όπως παρακάτω οδηγίες λειτουργίας πριν από τη χρήση:
1. βήμα 1: πατώντας το κλειδί «Λειτουργία» και κρατήστε στο, εξουσία στον ελεγκτή, το φορτίο LEDs θα είναι 50% φωτεινότητα λευκό σαν να ανταποκρίνεται.
2. βήμα 2: συνεχώς για να πιέσετε το πλήκτρο «Παύση», για 3 φορές μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μετά το βήμα 1, θα αλλάξει η φωτεινότητα των LED, από 25% -10% ως να ανταποκρίνεται.
3. Codelearning με επιτυχία, οι λυχνίες LED θα backtothe κατάσταση beforethe poweroff, και ο δέκτης μπορεί να είναι μόνο έλεγχο από τηλεχειριστήριο.
4.Ifnot, παρακαλώ re-operatefromstep1 2.

Κωδικός σαφή λειτουργία
Πίσω στην προεπιλογή εργοστασίου, πάνελ τοίχου μπορεί να ελέγχονται από ένα ίδιο τηλεχειριστήριο.
1. βήμα 1: πατώντας το κλειδί «Λειτουργία» και κρατήστε στο, εξουσία στον ελεγκτή, το φορτίο LEDs θα είναι 50% φωτεινότητα λευκό σαν να ανταποκρίνεται.
2. βήμα 2: συνεχώς να πατήσετε «Ταχύτητα/φωτεινότητα-» 3 φορές μέσα σε 5 δευτερόλεπτα μετά το βήμα 1, την φωτεινότητα των LED θα αλλάξει από 25% -10% ως να ανταποκρίνεται.
3. Codeclearing με επιτυχία, οι λυχνίες LED θα backtothe κατάσταση beforethe poweroff, και ο δέκτης μπορεί να ελέγχεται από οποιαδήποτε απομακρυσμένου ελέγχου (κάθε ένα το ίδιο τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταργήσετε την επιλογή του κώδικα).
4. Ifnot, παρακαλώ re-operatefromstep1 2.

Με τη νέα λειτουργία, οι δύο επιλογές μπορεί να μετατραπεί σε κάθε άλλο, ώστε να μην χρειάζεται να σκεφτούμε για το πώς να κάνουν μια επιλογή σχετικά με τον κωδικό universalcodeorunique.