Dimmer μονού χρώματος

Το ενιαίο dimmer χρώματος μπορεί να επιτύχει τη stepless εξασθένιση. Υιοθετεί τον τρόπο ελέγχου εξογκώνων. Σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το φως στην κατάλληλη φωτεινότητα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων λ Λειτουργώντας τάση: DC12-24V, ανώτατος. ρεύμα παραγωγής μέχρι 25A, 300W/12V, 600W/24V. λ υιοθετήστε τον έλεγχο εξογκώνων...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ενιαίο dimmer χρώματος μπορεί να επιτύχει τη stepless εξασθένιση. Υιοθετεί τον τρόπο ελέγχου εξογκώνων. Σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το φως στην κατάλληλη φωτεινότητα.

Δυνατότητα προϊόντος

L  Τάση εργασίας: DC12-24V, μέγ. ρεύμα παραγωγής μέχρι 25A, 300W/12V, 600W/24V.

L  Υιοθετήστε τον τρόπο ελέγχου εξογκώνων, μαλακή αμυδρή λειτουργία, επίδειξη η φωτεινότητα.

L  Σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το φως στην κατάλληλη φωτεινότητα.

L  Προστασία βραχυκυκλώματος.

L  3-ετήεγγύηση.  

      

Τεχνικές παράμετροι

Dimmer

Θερμοκρασία εργασίας

-20-60°C

Τάση τροφοδοσίας

DC12-24V

Εξόδου

1 κανάλι

Στατική κατανάλωση ενέργειας

<>

Μέγιστο. ρεύμα εξόδου

25Α

Μέγιστο. ισχύς εξόδου

300W/12V; 600W/24V

Καθαρό βάρος

65g

Εξωτερική διάσταση

L103*W40*H24 χιλ.

Μεικτό βάρος

90g

Μέγεθος συσκευασίας

L117*W71*H36 χιλ.

Συνάρτηση μνήμης

Ναι

Συχνότητα PWM

2KHz

 

Τηλεχειριστήριο

Θερμοκρασία εργασίας

-20°C~60°C

Τάση τροφοδοσίας

DC3V(ΑΑΑ*2)

Ρεύμα αναμονής

<>

Λειτουργώντας ρεύμα

<>

Εφεδρική δύναμη

54uW

Δύναμη εργασίας

75mW

Καθαρό βάρος

95g

Συχνότητα RF

2.4GHz

Εξωτερική διάσταση

L150*W40*H20 mm

Απόσταση RF

≤20m

 

Οδηγία θύρας σύνδεσης:

2

Κατεύθυνση χρήσης

  Συνδέστε το καλώδιο φορτίου στην αρχή, ακολουθούμενο απόεκ νέου· Παρακαλώ ensure βραχυκύκλωμα δεν μπορεί να συμβεί μεταξύ της σύνδεσης σύρμα πριν από την ενεργοποίηση της ισχύος?

  Υιοθετήστε το περιστροφικό κουμπί, λειτουργία ως εξής:

Δεξιόστροφη περιστροφή για να λαμπρύνει επάνω τη φωτεινότητα σε 100% ως μέγιστο Αριστερόστροφη περιστροφή για να χαμηλώσει κάτω τη φωτεινότητα σε 0% ως ελάχιστο.

 

Λειτουργίες απομακρυσμένων κουμπιών RF

1 δαχτυλίδι χρώματος και 12 κουμπιά συνολικά, η λειτουργία των κουμπιών παρουσιάζεται όπως κατωτέρω:

3

Όνομα κλειδιού

Περιγραφή

ΣΕ

ON σε οποιαδήποτε στιγμή

Από

OFF ανά πάσα στιγμή

Λειτουργία

3 στατικές λειτουργίες:

DIM: 20%, 50%, 100%

CcT: ζεστό λευκό, δροσερό λευκό, καθαρό λευκό

Φωτεινότητα +

Φωτεινότητα κατά 1024 επίπεδα. Long-press θα πάρει γρήγορη προσαρμογή.

Φωτεινότητα -

Χαμηλώστε τη φωτεινότητα κατά 1024 επίπεδα. Long-press θα πάρει γρήγορη προσαρμογή.

S1-S4

Σύντομη πίεση σε κατάσταση μίας ζώνης για να εμφανίσετε την καθορισμένη κατάσταση της αντίστοιχης ζώνης.

Σύντομη πίεση σε κατάσταση συνολικού ελέγχου για να εμφανίσετε την καθορισμένη κατάσταση όλων των ζωνών.

Λειτουργία ρύθμισης σκηνής:

1.       Επιλογή της σωστής ζώνης.

2.       Πατώντας το πλήκτρο Scene 5 φορές σε 5 δευτερόλεπτα, θα εισέλθει σκηνή ρύθμιση κατάσταση για την αντίστοιχη ζώνη, η ενδεικτική ζώνη φως θα αναβοσβήνει.

3.       Ρύθμιση της σωστής κατάστασης φωτισμού με "ON/OFF", "Φωτεινότητα+/-", δακτύλιο DIM/CCT σε 30 δευτερόλεπτα (θα εξέλθει αυτόματα από την κατάσταση ρύθμισης σκηνής χωρίς να εξοικονομεί χρόνο όταν ο χρόνος είναι πάνω από 30 δευτερόλεπτα Ή πατώντας άλλα πλήκτρα όπως "Z" ή άλλο κουμπί "Scene).

4.       Πατώντας το πλήκτρο Σκηνής 1 χρόνο για να αποθηκεύσετε και να ολοκληρώσετε τη λειτουργία ρύθμισης σκηνής.

Συμβουλές:

1)       Η λειτουργία ρύθμισης σκηνής για κάθε ζώνη είναι ξεχωριστά. Ο "έλεγχος σκηνής" θα λειτουργεί για την αντίστοιχη ζώνη μόνο σε κατάσταση ελέγχου μίας ζώνης. θα λειτουργήσει και για τις 4 ζώνες σε κατάσταση γενικού ελέγχου· έτσι, είναι ευέλικτο στη δημιουργία διαφορετικών σκηνών με ζώνες.

Η προεπιλεγμένη κατάσταση εργοστασιακής σκηνής 1/2/3/4 είναι:

DIM: φωτεινότητα 10%/30%/70%/100% για όλες τις ζώνες.

ΚΔ: 6000K, 4900K, 3800K, 2700K για όλες τις ζώνες.

Κλειδί επιλογής ζώνης

Επιλογή ζώνης, 2 δευτερόλεπτα μακράς πατήστε πάρει "all-ελέγχου", ενδεικτικές λυχνίες θα ανάψουν ανάλογα.

 

Ο ελεγκτής παραδίδεται με το κοινό πρότυπο ελέγχου, μπορεί να ελεγχθεί από οποιοδήποτε ένα μακρινό που είναι συμβατό με το. Παρακαλούμε να το αντιστοιχίσετε με το τηλεχειριστήριο, εάν απαιτείται ρύθμιση ζώνης ή μοναδικός έλεγχος,

 

Λειτουργία ρύθμισης συχνότητας PWM (από τον τηλεχειρισμό HX-RFBT10-2.4G μόνο) :

Πατήστε παρατεταμένα το τηλεχειριστήριο "Set" για 10 δευτερόλεπτα μετά την απενεργοποίηση του ελέγχου (το dimmer είναι σε κατάσταση εκτός) μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, οθόνη θα δείξει ως: P ***. Σημαίνει την κατάσταση "Προσαρμογή PWM". Πατήστε τα πλήκτρα Φωτεινότητα+/- για να ρυθμίσετε τη συχνότητα PWM, υπάρχουν 6 επίπεδα προαιρετικά, πατώντας ξανά το κουμπί "Set" για να το αποθηκεύσετε μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας ρύθμισης. Στη συνέχεια, η dimmer επιστροφή στην εξουσία για το κράτος.

Παρακαλώ σημειώστε:PWM λειτουργία ρύθμισης θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 1 λεπτό, θα έξοδο αυτόματα PWM ρύθμιση κατάσταση χωρίς να το αποθηκεύσετε μετά από 60 δευτερόλεπτα.

 

Λειτουργία ασύρματου συγχρονισμού

Οι δέκτες θα μεταδώσουν τα σήματα ελέγχου από τον τηλεχειρισμό και θα αυτο-ελέγξουν τα αγάλματα εργασίας το ένα για το άλλο, έτσι οι πολλαπλάσιοι δέκτες στην ίδια ζώνη ασύρματος-sync-λειτουργούν εντελώς, όχι μόνο στατικός τρόπος αλλά και δυναμικός τρόπος, για να επιτύχουν την συνδεμένομενη με καλώδιο εμπειρία λειτουργίας.

4

 

 

Σχετικά με τον κωδικό RF.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι ότι δεν μπορεί να λύσει μόνο το πρόβλημα καλωδίωσης στη μηχανική ασύρματα, αλλά και να πραγματοποιήσει μια ενσύρματη εμπειρία λειτουργίας. Προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος έλεγχος και ο εντοπισμός σφαλμάτων του έργου, η εργοστασιακή κατάσταση του δέκτη συνήθως αποζευγοτοποιείται και κάθε τηλεχειριστήριο έχει μια μοναδική τιμή κώδικα. Ο χρήστης θα πρέπει να εκτελεί την αντίστοιχη εργασία του τηλεχειριστηρίου και του δέκτη κατά την εγκατάσταση του έργου για να αποφευχθεί η αμοιβαία επίδραση της τεχνολογίας τηλεχειρισμού ραδιοσυχνοτήτων κατά τη διάρκεια της μεταγενέστερης χρήσης.

Παρακαλούμε να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα 3 σημεία πριν από τη λειτουργία:

1) Όλος ο εξοπλισμός στο πλήρες σύστημα μετά από την εγκατάσταση πρέπει να έχει μια ενοποιημένη και μοναδική αξία κώδικα, ώστε να επιτευχθεί η ασφάλεια και η σταθερότητα του συστήματος.

2) Ο δέκτης μπορεί να αποθηκεύσει μόνο μία τιμή κώδικα και δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Πριν από την εκμάθηση της νέας τιμής κώδικα, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τον αρχικό κωδικό του δέκτη. Ο απομακρυσμένος ελεγκτής μπορεί να αποθηκεύσει μόνο μία τιμή κώδικα, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί και μπορεί επίσης να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταγενέστερη συντήρηση, τα τρία στοιχεία που μπορεί να συμμετέχουν στο σύστημα (συμπεριλαμβανομένων των δεκτών, των φορητών απομακρυσμένων ελεγκτών και των απομακρυσμένων ελεγκτών πάνελ) μπορούν να πραγματοποιήσουν αμοιβαία εκμάθηση των κωδικών τιμών.

3) Δεδομένου ότι ο δέκτης εκτελεί τη εκμάθηση αξίας κώδικα στο power-on κράτος, batch-λειτουργία είναι διαθέσιμη(power-one όλοι οι δέκτες που θα είναι στην ίδια ζώνη, και να λειτουργήσει το ταίριασμα / εκκαθάριση του κωδικού RF όλα αυτά την ίδια στιγμή). Και προκειμένου να αποφευχθεί η σύγχυση


περιοχή, συνιστάται κάθε περιοχή να έχει ανεξάρτητο διακόπτη ισχύος, έτσι ώστε η ισχύς άλλων περιοχών να μπορεί εύκολα να διακοπεί όταν λειτουργεί ο κώδικας.

(1)Λειτουργία αντιστοίχισης κώδικα: σημαίνει ότι ο δέκτης θα ελέγχεται μόνο από τον απομακρυσμένο ελεγκτή κωδικών τιμών.

Βήμα

Λειτουργία

Οδηγίες

1

Συνδέοντας το φορτίο με το δέκτη και ενεργοποιήστε το.

1.It είναι απαραίτητο να καθαρίσετε πρώτα τον κωδικό, εάν ο παραλήπτης είχε κωδικοποιηθεί πριν.

2.Batch η λειτουργία μπορεί να εκτελεσθεί μέσα στη σειρά τηλεχειρισμού.

2

Επιλογή περιοχής

Επιλέξτε την περιοχή με το πλήκτρο "Ζώνη" και ανάβει η αντίστοιχη ένδειξη

3

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "ON" στο τηλεχειριστήριο για 5 δευτερόλεπτα, ο δείκτης του τηλεχειριστηρίου θα αναβοσβήνει γρήγορα, σημαίνει ότι εισέρχεται στην κατάσταση μετάδοσης του κωδικού σύζευξης.

Θα κλείσετε αυτόματα την κατάσταση μετάδοσης κώδικα μετά από 60 δευτερόλεπτα ή πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο για έξοδο.

4

Δείτε το φως φορτίου αναβοσβήνει 3 φορές και επιστρέψτε στην αρχική κατάσταση

Η αντιστοίχιση κωδικοποίησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία

(2)Λειτουργία εκκαθάρισης κώδικα: σημαίνει ότι η αρχική τιμή κωδικού του παραλήπτη θα εκκαθαριστεί και θα επιστραφεί στην εργοστασιακή κατάσταση. Κατόπιν μπορεί να ελεγχθεί από οποιοδήποτε συμβατό μακρινό ελεγκτή, και μπορεί να μάθει σε έναν νέο κώδικα.

Βήμα

Λειτουργία

Οδηγίες

1

Συνδέοντας το φορτίο με το δέκτη και ενεργοποιήστε το.

1. Η λειτουργία εκκαθάρισης πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 1 λεπτού μετά την εγκατάσταση του δέκτη. Εάν υπερβαίνει την ώρα, μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά.

2. Η λειτουργία batch μπορεί να εκτελεσθεί μέσα στη σειρά τηλεχειρισμού.

2

Πατήστε παρατεταμένα το τηλεχειριστήριο "Off" για 5 δευτερόλεπτα. Ο δείκτης του τηλεχειριστηρίου αναβοσβήνει γρήγορα, σημαίνει ότι εισέρχεται στην κατάσταση μετάδοσης του κωδικού εκκαθάρισης. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε την αντίστοιχη περιοχή κατά την απαλοιφή κώδικα.

1. Θα βγείτε αυτόματα από την κατάσταση μετάδοσης κώδικα μετά από 60 δευτερόλεπτα, ή πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο για να βγείτε.

2. Εάν χαθεί το αρχικό τηλεχειριστήριο, το νέο τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λειτουργίες απαλοιφής.

3

Δείτε το φως φορτίου αναβοσβήνει 3 φορές και επιστρέψτε στην αρχική κατάσταση

Η εκκαθάριση της κωδικοποίησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία

(3)Λειτουργία εκμάθησης κώδικα μεταξύ τηλεχειριστηρίων: Χρησιμοποιείται για την ενοποίηση τιμών κώδικα συστήματος ή για την αντιγραφή ενός νέου τηλεχειριστηρίου.

Δεδομένου ότι κάθε απομακρυσμένος ελεγκτής έχει το δικό του μοναδικό κωδικό κατά τη στιγμή της παράδοσης, όταν υπάρχουν πολλοί απομακρυσμένοι ελεγκτές σε ένα σύστημα, ένας από αυτούς (για παράδειγμα, ο απομακρυσμένος ελεγκτής A) πρέπει να επιλεγεί ως τιμή κωδικού συστήματος και η τιμή κώδικα των υπόλοιπων απομακρυσμένων ελεγκτών (για παράδειγμα, απομακρυσμένος ελεγκτής B) πρέπει να αντιγραφεί στο ίδιο.

Βήμα

Λειτουργία

Οδηγίες

1

Ένα τηλεχειριστήριο:Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "ON" στο τηλεχειριστήριο για 5 δευτερόλεπτα, ο δείκτης του τηλεχειριστηρίου θα αναβοσβήνει γρήγορα, σημαίνει ότι εισέρχεται στην κατάσταση μετάδοσης του κωδικού σύζευξης.

Θα κλείσετε αυτόματα την κατάσταση μετάδοσης κώδικα μετά από 60 δευτερόλεπτα ή πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο για έξοδο.

2

B τηλεχειριστήριο: μεγάλο πάτημα "πλήκτρο λειτουργίας" για 5 δευτερόλεπτα, η φωτεινή ενδεικτική λυχνία αλλάζει από 100% φως σε απενεργοποίηση και στη συνέχεια φλας, σημαίνει την εισαγωγή της κατάστασης λήψης της τιμής κώδικα

Θα τερματίσετε αυτόματα την κατάσταση λήψης τιμής κώδικα μετά από 30 δευτερόλεπτα ή θα κλείσετε μετά την επιτυχή εκμάθηση της τιμής κώδικα.

3

δείτε το φλας της ενδεικτικής λυχνίας του τηλεχειριστηρίου B 3 φορές

Η αντιγραφή κώδικα έχει ολοκληρωθεί και η τιμή εξόδου από την τιμή λήψης.

(4) Αντιγραφή κώδικα από δέκτη σε τηλεχειριστήριο.

Ένα νέο τηλεχειριστήριο μπορεί επίσης να αντιγράψει κώδικα από οποιονδήποτε από τους δέκτες σε ολόκληρο το σύστημα, μετά την επιτυχή λειτουργία, το νέο τηλεχειριστήριο μπορεί να αντικαταστήσει το αρχικό τηλεχειριστήριο (αν χαθεί).

Βήμα

Λειτουργία

Οδηγίες

1

Κόψτε τη δύναμη του δέκτη.

Ποιο θα ελέγχεται από τηλεκοντρόλ.

2

Πατήστε "πλήκτρο λειτουργίας" για 5 δευτερόλεπτα, η φωτεινή ενδεικτική λυχνία αλλάζει από 100% φως σε απενεργοποίηση, σημαίνει την εισαγωγή της κατάστασης λήψης της τιμής κώδικα.

Θα τερματίσετε αυτόματα την κατάσταση λήψης τιμής κώδικα μετά από 30 δευτερόλεπτα ή θα κλείσετε μετά την επιτυχή εκμάθηση της τιμής κώδικα.

3

Η δύναμη στο δέκτη, θα δει τη ελαφριά λάμψη δεικτών τηλεχειρισμού 3 φορές.

Η αντιγραφή κώδικα έχει ολοκληρωθεί και η τιμή εξόδου από την τιμή λήψης.

* Για την ασφάλεια του συστήματος, η απόσταση από το τηλεχειριστήριο στο ένα δέκτη θα πρέπει να είναι μικρότερη από 2 μέτρα σε αυτή τη λειτουργία.

* Μόνο μία λειτουργία του χρόνου ζητείται για ολόκληρο το σύστημα, δεν χρειάζεται διαφορετική λειτουργία για διαφορετικές ζώνες.

(5) Ο απομακρυσμένος ελεγκτής επαναφέρει τη εργοστασιακή ρύθμιση: αυτό σημαίνει ότι ο απομακρυσμένος ελεγκτής θα επανέλθει στη μοναδική τιμή κώδικα του εργοστασίου.

Βήμα

Λειτουργία

Οδηγίες

1

Πατήστε "mode" για 20 δευτερόλεπτα

Η απομακρυσμένη ενδεικτική λυχνία χαμηλώνει και αναβοσβήνει συνεχώς μέχρι το 20ο δευτερόλεπτο και στη συνέχεια επιστρέφει στο 100% φως. Σημαίνει ότι αυτό το βήμα τελείωσε.

2

Πατήστε το "OFF" για επιβεβαίωση, η φωτεινή ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει 3 φορές

Επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις με επιτυχία.

 

 

Τυπικές εφαρμογές

Κύκλωμα εφαρμογής:

5

 

 

Πληροφορίες για την εγκατάσταση της αγκύλης του τηλεχειριστηρίου:

1.Accessories περιλαμβάνουν:βραχίονας 1pc, κόλλα 1pc σφουγγαριών αφρού 3M, βίδα 2pcs, σωλήνας επέκτασης 2pc.

2. Υπάρχουν 2 επιλογές για την εγκατάσταση υποστηριγμάτων:

1) Η χρησιμοποίηση της βίδας και του σωλήνα επέκτασης κάνει την εγκατάσταση διάτρυσης (κατάλληλη για την ανώμαλη και επιφάνεια τέφρας)

2) Η χρησιμοποίηση της κόλλας σφουγγαρών αφρού 3M κάνει την ελεύθερη εγκατάσταση διάτρυσης (κατάλληλη για το επίπεδο καμία επιφάνεια τέφρας).

 

 

Πληροφορίες προϊόντος για την παραγγελία

Όνομα προϊόντος

Αριθμός είδους

Rf μονόχρωμο dimmer

Δέκτης: HX-T2

Τηλεχειρισμός: HX-RFBT10-2.4G

 


Hot Tags: ενιαίο ς dimmer χρώματος, κατασκευαστής, προμηθευτής, εργοστάσιο, επιχείρηση
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει